gutta_red2
klara_lam_2
stas_skog
vinterjenter
images-asa-main-01
images-asa-main-02
Velkommen til Steinsfjorden Montessoriskole!
skolenfraveien
Steinsfjorden Montessoriskole ligger idyllisk til i Åsa, innerst i Steinsfjorden. Krokskogens åser ligger rett utenfor skoledøra.
 
Skolen startet opp høsten 2016 med i overkant av 20 elever og er i dag en barne- og ungdomsskole med 64 elever. Skolen følger montessoripedagogikkens prinsipper med alderblandede grupper, lange arbeidsøkter, nær oppfølging av hver enkelt elev, og de lyse, luftige klasserommene inneholder tilpasset konkretiseringsmateriell.
 
Vi har en friluftsprofil, og bruker nærmiljøet og naturen i undervisningen. Åsa er et aktivt lokalsamfunn på Ringerike med mange engasjerte mennesker, godt samhold og ståpåvilje, og skolen har en egen venneforening som bidrar til at vi kan drive en flott skole.
 
Vi har kort vei til både hovedstaden (50 min.) og Hønefoss (10 min.). Vi tilbyr hele Ringeriksregionen et spennende og velprøvet pedagogisk alternativ med vår montessoriskole. Montessoriskolen er godkjent for elever fra 1. - 7. trinn.

  
skolerute
norsk montessoriforbund

steinsfjordenskole innmelding

asafri soknad
facebook link

Nyheter

 • God sommer!

  lovetanngutter

  Takk for et innholdsrikt og spennende skoleår!

   
 • Med krøll på halen

  kosegriser

  Det er ikke mange griser i Norge som går ute i friluft lenger. Gruppe 1 var så heldige å møte 4 glade griser som har muligheten til å rulle seg rundt i søla.

   
 • Velkommen til nytt skoleår

  matias havard

  Nå er skoleåret endelig i gang!

Skolehverdagen

 • Et lite innblikk i klasserommet

  IMG 1875
  Klasserommene er lyse og store, og inneholder først og fremst læringsmateriell. Omgivelsene skal inspirere til arbeid og innby til fordypning, konsentrasjon og aktivitet.

   
 • Skolehagen

  hagelaging

  Elevene på skolen er i gang med å anlegge en egen skolehage.

   
 • Bruk av omgivelsene

  hyttebygging

  Åsa gir oss det beste utgangspunkt for bruk av omkringliggende områder i skolehverdagen.

ÅsaFRI

 • Hva er ÅsaFri?

  IMG 1195

  ÅsaFRI er bygdas fritidsordning for alle barn og unge i alderen 6-18 år med utgangspunkt i "bygdas hjerte" - skoleeiendommen.

Om Montessori

Steinsfjorden Montessoriskole

annonse instagram 1170x80
Go to top